Топ 10 предсказания на Нострадамус, от които ще настръхнетеДнес ще разгледаме какво е видял един от най-известните гадатели в дълбокото минало на хората. Класацията е разделена на две части.

🛒 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод “Clashers” –
📕 Купи книгата ми тук:
🔔 Абонирайте се:
🎮 Гейминг канал:
👕 Тениски и Мърч:
🙌 Елате в нашия Discord:

Всички сме чували това име, но знаем малко за този мистериозен човек. Годината е 1555, когато в отдалечено кътче на Франция Мишел дьо Нострадам пише серия от тайнствени стихове. Тогава те били лишени от всякаква логика, но днес, 5 века по-късно става ясно, че това са били изумително точни предсказания. Днешната класация ще е разделена на 2 части, в първите 5 позиции ще говорим за пророчествата, които вече са се сбъднали, за да добиете представа колко са точни. В следващите 5 ще ви разкажа какво е предвиждал за бъдещето. Подгответе се, някои неща са страховити. Аз съм Слави и днес ще ви представя Топ 10 Мрачни предсказания на Нострадамус.

#TheClashers #Top10 #Класация

Пророкът умира само 11 години след като публикува серията си от криптирани стихове за бъдещето в труда си наречен „Пророчества“. Неговите творби обаче продължават да се изучават до ден днешен и да тревожат хиляди хода по света. Нека видим 5-те предсказания, които са се сбъднали с точност.

Социални мрежи:
✦ Facebook:
✦ Instagram:
✦ Twitter:
✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com

В тровението си той описва в детайли някои от събитията, които са се случили в близкото минало с умопомразителна точност. Това кара много хора по света да си мислят, че останалата част от творбаната му описва някои събития от бъдещето.

Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!

Източник: Discovery Channel –
Общи кадри:

MUSIC BY:

Echoes of Time v2 by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution license (
Source:
Artist:

Xem thêm các video Tổng Hợp khác: https://kuherbal.com/category/tong-hop

20 Comments

 1. ПРОЧЕТЕТЕ!
  Приятели, тази сутрин се събуждам с новината, че това видео е демонетизирано и много от вас може да не получат известие. 😟 За това ви моля да помагате като споделяте! Снощи до 3 часа се опитвах да премахна снимките (Хитлер, Хирошима), които биха се счели за "чувствителни", като наслагвах различни видеа в опитите си. В момента гледате 8-ми рендър на видеото и е доста осакатено, но въпреки това от YouTube го флагнаха. Надявам се все пак да ви хареса и се извинявам за грешките. ❤️

  ЕДИТ: Много ми се иска да ви покажа оригиналния клип, който направих, където няма грешки и толкова много чужди кадри. Той е в тотален разрез с правилата на Тубата и ще трябва да го кача в друг канал. Въпросът ми е искате ли да го видите, за да знам дали си стръва усилията?

 2. От 6:55 – 6:67 може да се забележи мъж.*От където Слави е оркраднал видео мариалите*.
  (Без хейт видеото е готино)

 3. I az vijdam slavi

 4. Faith

  преди 1 секунда

  Чакайте супер вулкана Йелоустоун да изригне ! В момента нон стоп го наблюдават,защото е живнал доста през последните няколко месеца.Пийте една студена вода и дерзайте ! Йелоустоун ще очисти всичката паплач която е мор за животните и природата и въобще цялата земя !

 5. Ма ти луд ли си бе как да ми хареса тая класация като говориш само за "гадни" неща за жалост повечето ти гледания са от малки деца който не разбират тези неща а само ги стряскаш… Прави неща който да ги забавляват не да не могат да заспят

 6. 6:56 Нещо ми замериса на крадени кадри…….То за това е демонетизирано!

 7. Слави нещо свое няма ли да качиш

 8. Относно Нострадамус, препоръчвам книгите на Долорес Кенън – Разговори с Нострадамус (I, II, III част).

 9. След 100 години наистима ще се пренасели планетата и ще почнат още повече катаклизми 😉

 10. Слави да вземеш да правиш по-смислени видеота. Номер 5, което твърдиш, че щяло да се случи. Ами то вече се е случило, по времето на Нострадамус средният живот е бил с продължителност 40 години. Сега е 70-80. Значи се е удвоил. И моля те на ставай досаден в началото и в края с тази камбанка.

 11. Слави, моля те направи видео за комспиративната планета Нибиру, за системата Немезис, как те влияят на живота на земята и вярно ли е това, че са навлезли в нашата слънчева система преди 20-30 години. Да ли те са виновни за все по честите катаклизми и да ли световния елит го крие от нас умишлено. Връзката им със системата ХААРП. Подготвено ли е човечеството за нов сблъсък с астероид, заличил динозаврите. Поздрави

 12. Top 10 nai konedichni filmi

 13. Благодаря за информацията Слави! В момента по философия учехме за Мишел дьо Нострадам(Нострадамус)

 14. РОДООТСТЪПНИК, това дори не е ВАНГА!

 15. Слави много ми се гледа .. топ 10 предсказания от библията!

 16. Направи топ 10 факти за куба!

 17. Слави направи класациа за Топ 10 неща който даказват че има Рептили
  Това ще е много интересна тема, и предполагам че ще я харесат всички.🙂🙂🙂🙂🙂😁😁😁Обичам да гмедам ккасациите ти!

 18. Кой е тук преди 500 000 гледания

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *